Instagram  FaceBook  Twitter  YouTube

AANMELDEN DUTCH BLUES AWARDS 2020
Geplaatst op zaterdag 26 oktober 2019

De Dutch Blues Foundation organiseert ook in 2020 de Dutch Blues Awards, die uitgereikt worden tijdens de Bluesdag op zondag 4 oktober in Nieuw-Vennep. Iedereen kan voorstellen indienen voor Nederlandse artiesten, acts, personen en organisaties die in aanmerking komen voor een Dutch Blues Award. En wel in de volgende categorieën:
 
  • Bluesmuzikant (muzikanten die over bijzondere kwaliteiten beschikken)
  • Blues-act (bluesacts die over bijzondere kwaliteiten beschikken)
  • Jong blues talent (muzikanten tot de maximale leeftijd van twintig in het jaar van nominatie)
  • Bijzondere prestatie (persoon of blues-act die in de hoedanigheid van muzikant een bijzondere prestatie heeft verricht)
  • Keeping The Blues Alive (personen of organisaties die een belangrijke bijdrage hebben geleverd voor de blues in Nederland in het afgelopen jaar).

Voorstellen kunnen worden ingediend tot 1 januari 2020 via deze link. Daar vind je ook nadere toelichting over de Dutch Blues Awards.

De genomineerden dienen op zondag 4 oktober aanwezig te zijn tijdens de Bluesdag. De Bluesdag is sinds de afgelopen editie een samenvoeging van twee in het verleden gehouden evenementen van de Dutch Blues Foundation, namelijk de Dutch Blues Awards en de Dutch Blues Challenge.

Dutch Blues Foundation

Genomineerden 6 oktober 2019

Bekijk het nieuwsoverzicht