Instagram  FaceBook  Twitter  YouTube

AANMELDEN DUTCH BLUES CHALLENGE 2019
Geplaatst op zondag 28 oktober 2018

De Dutch Blues Foundation organiseert ook in 2019 de Dutch Blues Challenge. Er zijn voorrondes in het voorjaar en de finale op zondag 6 oktober 2019, waarin in twee categoriën (bands en solisten/duo's) wordt aangetreden. De bands kunnen een deelname aan de International Blues Challenge (IBC) in Memphis (V.S.) en aan de European Blues Challenge (EBC) in Zaandam (Nederland) verdienen.
Een commissie bepaalt welke van de aangemelde acts deelnemen aan de voorrondes Dutch Blues Challenge. Deze bands worden verdeeld over de diverse locaties. De voorrondes resulteren in een finale, waarbij de acts worden beoordeeld door een onafhankelijke jury, die één band en één solo/duo selecteert, die zoals gebruikelijk namens Nederland mee gaan doen aan de International Blues Challenge in Memphis. De band mag daarnaast ook Nederland vertegenwoordigen op de European Blues Challenge 2020 dat plaatsvindt in Zaandam, Nederland.
Bij voldoende aanmeldingen in de categorie solo/duo’s kan besloten worden een aparte voorronde te plannen, waaruit twee acts naar de finale gaan. Het is op dit moment nog niet bekend waar de voorrondes zullen plaatsvinden.

De inschrijving voor de Dutch Blues Challenge 2019 is inmiddels geopend en belangstellenden kunnen zich nog tot 1 januari 2019 aanmelden bij de Dutch Blues Foundation. Lees de procedures en voorwaarden.

Nieuw dit jaar is dat je met een PRO-account je kunt aanmelden voor de Dutch Blues Challenge. Heb je nog geen inloggegevens, ga dan naar je profiel en klik op 'Ik ben (mede)eigenaar van deze band en wil een aanvraag doen om het band-profiel te beheren.'
Voor aanmelding klik hier

Voor 1 april 2019 bepaalt de commissie welke bands mee mogen doen aan de Dutch Blues Challenge 2019.
Dutch Blues Foundation


Bekijk het nieuwsoverzicht