Instagram  FaceBook  Twitter  YouTube

AWARD BLUES MUZIKANT VOOR BAS PAARDEKOOPER
Geplaatst op dinsdag 9 juli 2024

Dutch Blues Foundation


Bas Paardekooper krijgt de Dutch Blues Award Muzikant

Met de Dutch Blues Awards geeft de Dutch Blues Foundation (DBF) waardering aan mensen die een belangrijke bijdrage leveren aan de Blues in Nederland. Afgelopen jaren zette de DBF daarmee een kleine 100-tal bands, muzikanten, personen en organisaties in de spotlights. Dit jaar worden acht Awards uitgereikt, waaronder de AWARD BLUES - MUZIKANT. Die is dit jaar voor BAS PAARDEKOOPER. 

De muzikanten worden aangedragen door het publiek' die hun voorkeur kenbaar kan maken via onze website. Uit de lijst van namen wordt een aantal namen geselecteerd die beoordeeld worden door een vakjury, die vervolgens bepaalt wie de Award krijgt in 2024. Muzikanten kunnen deze Award maar één maal krijgen. 

Bas Paardekooper is één van de aangedragen blues muzikanten en is daaruit door de vakjury van de Dutch Blues Awards verkozen tot DE Blues Muzikant van Nederland in 2024. Hij scoort het hoogste in de criteria: muzikaliteit, technische vaardigheden als instrumentalist, kwaliteit van de uitvoering, podiumact, professionaliteit en interactie met het publiek, kortom een dijk van een gitarist en zanger die het verdient om in het zonnetje gezet te worden.
De uitreiking van de Award vindt plaats tijdens de Dutch Blues Challenge op 6 oktober in TivoliVredenburg

Dutch Blues FoundationBekijk het nieuwsoverzicht