Instagram  FaceBook  Twitter  YouTube

CD GET OFF ON IT VAN DE ROBBERT FOSSEN BAND NAAR MEMPHIS
Geplaatst op zondag 14 oktober 2018

De CD Get Off On It van de Robbert Fossen Band is de Nederlandse inzending voor de Best Self-Produced CD van de International Blues Foundation in Memphis. Eerder dit jaar werd de CD al bekroond met de Dutch Blues CD Award 2017.

Dutch Blues Foundation

Voor de jaarlijkse Best Dutch Blues CD Award kunnen Nederlandse bands hun nieuwe CD bij de Dutch Blues Foundation (DBF) aanmelden. Alle CD’s worden beluisterd en beoordeeld door een jury, die bestaat uit presentatoren van blues-radioprogramma’s en bluesrecensenten. Uiteindelijk rollen daar aan het eind van het jaar drie nominaties uit, waarop bluesliefhebbers uit het hele land digitaal kunnen stemmen. 
Omdat de DBF ook lid is van de The Blues Foundation in Memphis mag de DBF elk jaar een Nederlandse CD aanmelden om in aanmerking te komen voor de Best Self-Produced CD. De CD moet uit zijn gekomen tussen 1 november 2017 en 1 oktober 2018. De CD Get Off On It kreeg ook van de CD-jury de meeste punten en is daarmee de Nederlandse inzending voor Memphis.
De bekendmaking van de Best Self-Produced CD is op zaterdag 26 januari 2019 tijdens de finale van de International Blues Challenge in Memphis.Bekijk het nieuwsoverzicht