Instagram  FaceBook  Twitter  YouTube

PASCAL LANSLOTS WINT DUTCH BLUES AWARD TOETSENIST 2016
Geplaatst op vrijdag 24 februari 2017

Pascal Lanslots zal dit jaar de Dutch Blues Award Toetsenist 2016 ontvangen. Na reeds twee keer eerder genomineerd te zijn heeft bluesminnend Nederland hem nu ook de meeste stemmen voor de Award 2016 bezorgd.
Dutch Blues Foundation

Foto: Archief DBF

Deze Cum Laude aan het conservatorium afgestudeerde toetsenist was vorig jaar zowel in binnen- als buitenland actief bij de John F. Klaver Band en Phil Bee’s Freedom.  Met laatstgenoemde band stond hij op de International Blues Challenge in Memphis en werd tweede op de European Blues Challenge in Italië. Daarnaast verleent hij ook regelmatig zijn medewerking aan diverse andere muzikale projecten, waarin hij steevast zijn grote waarde toont. Vooral zijn veelzijdigheid en het altijd acteren op hoog niveau, waren voor de Award Commissie aanleiding om Pascal te nomineren.

Wanneer de uitreiking plaatsvindt wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

De Dutch Blues Awards worden jaarlijks door de Dutch Blues Foundation uitgereikt aan personen of organisaties die zich op een bijzondere manier verdienstelijk hebben gemaakt voor de blues. Er worden Awards uitgereikt in de categorieën Dutch Blues Band, Dutch Blues Artist, Dutch Blues CD, Dutch Hall of Fame en Keeping the Blues Alive. De Dutch Blues Foundation zet zich sinds 2009 in voor de promotie van bluesmuziek en bluesmusici. De stichting wil talentvolle muzikanten een podium bieden, zorgdragen voor erkenning van bluesmusici en bijdragen aan de bekendheid van de blues in Nederland.

Meer informatie: www.dutchbluesfoundation.nl/bluesgrafie

Bekijk het nieuwsoverzicht