Instagram  FaceBook  Twitter  YouTube

EERSTE DUTCH BLUES CHALLENGE
Geplaatst op vrijdag 8 juli 2011

De Raad van Advies is nog hard bezig om de 10 meest geschikte blues-acts te selecteren. Elke blues-act krijgt 20 minuten om hun kunnen te tonen aan een deskundige, onafhankelijke jury.

Gelet zal worden op muzikale vaardigheden, uitstraling, uitspraak en niet in de minste plaats bluesinhoud. Deze jury beoordeelt hen op basis van vastgestelde criteria en zal bestaan uit experts uit de media, platenindustrie en uit de binnen- en buitenlandse blues-scene.

Doordat de Dutch Blues Foundation is gelieerd aan de Amerikaanse Blues Foundation en de European Blues Union mag de winnaar van de Dutch Blues Challenge uitkomen voor Nederland en deelnemen aan de prestigieuze International Blues Challenge in Memphis en aan de European Blues Challenge in Berlijn, Duitsland.

Ook mogen zij optreden op het gerenomeerde Moulin Blues Festival in Ospel en tijdens Blues in Wijk te Wijk bij Duurstede.

Wilt u bij dit evenement aanwezig zijn dan kunt u nu kaarten bestellen á 10,- euro p.p. via dit formulier.  Let op wees er snel bij want OP=OP.

Bekijk het nieuwsoverzicht