Instagram  FaceBook  Twitter  YouTube

PHIL BEE EN JOHN F. KLAVER ONTVANGEN AWARDS OP RIBS & BLUES
Geplaatst op maandag 16 mei 2016

Dutch Blues Foundation

Foto: John F. Klaver (links) en Phil Bee (rechts) Fotograaf: Patrick Roos

Phil Bee en John F. Klaver ontvangen Awards op Ribs & Blues

Gisteren ontvingen gitarist John F. Klaver en zanger Phil Bee na het optreden van Phil Bee’s Freedom op het prestigieuze Ribs & Blues Festival in Raalte de Dutch Blues Awards 2015 voor gitarist en vocalist 2015 uit handen van het bestuur van de Dutch Blues Foundation.
Bestuurslid Marcel van der Linden bedankte de organisatie en de vrijwilligers van Ribs & Blues en na een korte uitleg over de Dutch Blues Awards, memoreerde hij de wapenfeiten van John F. Klaver, die meerdere malen heeft meegedaan aan de International Blues Challenge in Memphis.Blues, funk, rock, jazz, John F. Klaver speelt het met veel intensiteit en beheerst alle stromingen tot in de finesses. Hij is, zowel met Phil Bee’s Freedom als met zijn eigen band, een graag geziene muzikant, zowel in binnen- als buitenland. Hij behoort tot de absolute top van de Nederlandse bluesgitaristen.
Ook Phil Bee is al in 2011 met zijn toenmalige band King MO naar Memphis afgereisd, wat hij met Phil Bee’s Freedom herhaalde in januari van dit jaar. Op de Europese Blues Challenge in Italië behaalde hij van de 22 acts de tweede plaats en dat is nog niet eerder geëvenaard. 
Phil Bee laat horen dat hij constant bezig is zichzelf te verbreden, te vernieuwen en zich te ontwikkelen. Hij is een echte frontman, die laat zien dat er meer bij komt kijken, dan een leuk deuntje ten gehore brengen en beschikt over een van de meest soulvolle stemmen van Nederland.Na meerdere nominaties ontvangt hij nu de Dutch Blues Award uit handen van Marcel van der Linden.
Beide muzikanten bedanken het publiek en zijn zichtbaar blij met deze waardering.


Dutch Blues Foundation


Dutch Blues FoundationDutch Blues Foundation

 Bekijk het nieuwsoverzicht