Instagram  FaceBook  Twitter  YouTube

VOORRONDE DUTCH BLUES CHALLENGE SOLISTEN EN DUO`S IN AZOTOD, DE MEERN
Geplaatst op zaterdag 19 maart 2016

Dutch Blues Foundation
Zoals eerder bekend werd gemaakt, is de opzet van de Dutch Blues Challenge dit jaar veranderd en gaat de Dutch Blues Foundation het land in. Dit jaar vinden er vier voorrondes plaats op bluespodia, verspreid over Nederland. Op deze manier krijgen meer bluesmuzikanten de kans zich te presenteren voor een breder publiek.
 
Een commissie heeft bepaald welke achttien bands en zes solisten/duo’s deelnemen aan de Dutch Blues Challenge. De voorrondes resulteren in een finale, waarbij de acts worden beoordeeld door een onafhankelijke jury, die één band en één solo/duo selecteert, die zoals gebruikelijk namens Nederland mee gaan doen aan de International Blues Challenge in Memphis. De band mag daarnaast ook Nederland vertegenwoordigen op de European Blues Challenge.
Tijdens de voorrondes zal één door de vakjury en één door het publiek gekozen act doorgaan naar de finale.
 
De derde voorronde, die voor solisten en duo’s, vindt plaats op 12 juni 2016 in Azotod, Meerndijk 126 in De Meern.
Aanvang 15.00 uur, zaal open 14.00 uur.
 
De zes acts, die zich daar zullen presenteren zijn:
Herbieblues
Little Louis
Peter Struijk & Yoni Blue
Robbert Fossen & Dave Warmerdam
Robert den Hartigh
Third House On The Left
 
De voorrondes voor de bands vinden plaats in JJ Music House in Zoetermeer op 30 april 2016 (aanvang 20.00 uur), Café-Zaal-Hotel Thijssen in Vlierden (Keeping The Blues Alive) op 22 mei 2016 (aanvang 15.00 uur) en NiXenMeeR in Enschede op 26 juni 2016 (aanvang 15.00 uur).

Tickets € 10,-- in de voorverkoop (excl. servicekosten bij online bestellen) bij de Dutch Blues Foundation en bij Azotod of
€ 12,50 op de dag zelf aan de zaal, indien nog beschikbaar. 

Voor tickets klik hier
 
Dutch Blues FoundationBekijk het nieuwsoverzicht