Instagram  FaceBook  Twitter  YouTube

VRIJWILLIGERS BLUES IN ZAANSTAD VAN START
Geplaatst op dinsdag 3 maart 2020

De Dutch Blues Foundation en de European Blues Union vieren dit jaar hun tienjarig bestaan en ter gelegenheid daarvan vindt de prestigieuze European Blues Challenge 2020 op 17 en 18 april plaats in het Zaantheater te Zaandam. De Dutch Blues Foundation haalt de EBC naar Nederland en doet dat in samenwerking met de Stichting Blues in Zaanstad. Aan het evenement wordt deelgenomen door artiesten uit 25 Europese landen, allen winnaars van de challenges in eigen land. Een aantal van hen heeft hun land ook vertegenwoordigd tijdens de International Blues Challenge in Memphis, welke eind januari plaatsvond.

Het is begrijpelijk dat bij zo’n groot evenement de inzet van vrijwilligers onmisbaar is. Daarom waren de ongeveer 30 vrijwilligers die gaan meehelpen, zondag jl. voor het eerst bij elkaar in het Zaantheater. Onder leiding van voorzitter Peter Tange en eventmanager Dirk de Hen werden zij ingelicht over wat hen te wachten staat en werden ze rondgeleid door het theater langs de plekken waar de activiteiten gaan plaats vinden.

Dutch Blues Foundation


De vrijwilligers nemen taken op zich, die zich uitstrekken van begeleiding van bezoekers en bands tot verzorging van maaltijden en nog vele andere taken. Voor al die taken zijn uiteraard veel vrijwilligers nodig. Lijkt het jou wat om mee te helpen op één of beide dagen, neem dan contact op met Dirk de Hen, eventmanager@bluesinzaanstad.nl

De line-up en meer informatie is te vinden op ebc2020.nl. Kaarten via ebc2020.entranz.nl

Dutch Blues Foundation

Foto's Paul Scholman


Bekijk het nieuwsoverzicht