Instagram  FaceBook  Twitter  YouTube

WELKE PERSOON OF ORGANISATIE VERDIENT EEN AWARD
Geplaatst op woensdag 21 oktober 2015

Jaarlijks reikt de Dutch Blues Foundation (DBF) Awards uit. Niet alleen aan bands, muzikanten en voor CD’s, maar ook aan personen en organisaties. Dat doen we via de  Keeping the Blues Alive (KBA) en de Blues Hall of Fame (HoF).

De KBA betreft mensen of organisaties die in 2015 een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de bluesmuziek. Afgleopen jaren waren dat Nico Bravenboer, Rien en Marion Wisse, Bert Lek, Moulin Blues, en L’Esprit.

De HoF betreft mensen die door optredens, opnames of documentatie van onschatbare waarde zijn of zijn geweest voor de Nederlandse bluesgeschiedenis. In de HOF zijn inmiddels Harry Muskee, Oscar Benton, Rob Hoeke, Martin van Olderen, Eelco Gelling, Barrelhouse, Livin’ Blues en Flavium opgenomen.

De keuze voor deze Awards ligt bij de Raad van Advies en het bestuur van de DBF. Ze laten zich echter graag adviseren door de bluesliefhebbers in het land. Vind je dat een persoon of organisatie in aanmerking zou kunnen komen, dan kun je dat tot uiterlijk 1 november (voorzien van een motivering) mailen naar office@dutchbluesfoundation.com

Voor wat betreft de KBA lopen de aanmeldingen via dutchbluesfoundation.nl/keeping-the-blues-alive/aanmeldformulier.


Bekijk het nieuwsoverzicht