Instagram  FaceBook  Twitter  YouTube

WORD NU DONATEUR

De Dutch Blues Foundation is een non-profit organisatie die talentvolle muzikanten een podium biedt, zorg draagt voor erkenning van bluesmuzikanten en een bijdrage levert aan de bekendheid en het behoud van de Blues in Nederland. Word daarom vandaag nog Blues Fan, Blues Friend of Blues Brother.


Wat doet de Dutch Blues Foundation

Met jouw steun kan de Dutch Blues Foundation jaarlijks de Bluesdag organiseren, waarbij jong en oud kan kennismaken en genieten van bluesmuziek. Via de Dutch Blues Challenge kan Nederlands talent uitgezonden worden naar de International Blues Challenge in Memphis en de Europese Blues Challenge en daarmee hun muziek over de grenzen brengen. Je helpt verder mee aan het mogelijk maken van de Dutch Blues Awards, de Dutch Blues Hall of Fame en het starten van Blues in the Schools projekten.

Wat krijg jij terug voor je steun

Jouw steun maakt het mogelijk de bluesmuziek te promoten, meer onder de aandacht te brengen en zodoende de blues levend te houden. Naast financiële of materiële steun doe je dit natuurlijk ook al door het kopen van muziek van jouw favoriete bluesartiest en het bezoeken van live muziek in de plaatselijke bluesclub of festival.

Machtigingsformulier

Wilt u donateur worden d.m.v. een automatische incasso, download het machtigingsformulier

Schenken met een belastingvoordeel
De Dutch Blues Foundation is een Culturele ANBI en donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Doneer je d.m.v. een periodieke gift dan is er voor de aftrek geen drempelbedrag of maximaal bedrag.
Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.


Word nu donateur