Instagram  FaceBook  Twitter  YouTube

DUTCH BLUES FOUNDATION ZOEKT GEMOTIVEERDE EN ACTIEVE VRIJWILLIGERS

De Dutch Blues Foundation geeft talentvolle muzikanten een podium, zorgt voor erkenning van bluesmuzikanten en levert een bijdrage aan de bekendheid van de Blues in Nederland.

De blues in Nederland leeft

Als DBF kijken we met trots terug op al bijna 14 jaar promotie van de Nederlandse Blues. De Blues in Nederland leeft en is van hoge kwaliteit. Dat waarderen we door het jaarlijks uitreiken van Dutch Blues Awards. De Nederlandse Blues staat inmiddels in het buitenland goed op de kaart. Dat doen wij door het organiseren van de Dutch Blues Challenge, waardoor we muzikanten kunnen laten deelnemen aan de International Blues Challenge in Memphis (US) en de European Blues Challenge. Afgelopen jaar won voor het eerst een Nederlandse band, The Ragtime Rumours, die Europese Blues Challenge. Een kroon op het werk van de Dutch Blues Foundation. Wij geven bluesmuzikanten hierdoor een extra duwtje in de rug, naar meer bekendheid en een opstap naar de grotere (inter)nationale podia.

De Dutch Blues Foundation kan haar activiteiten niet doen zonder een enthousiaste groep vrijwilligers, die zich allemaal met hun eigen expertise en talent inzetten. Dit kan als vrijwilliger tijdens een evenement, als expert in het mede-beoordelen van Awards of de aanmeldingen voor de Challenge of door promotie in welke vorm dan ook. Elke bijdrage wordt gewaardeerd en is belangrijk. Met elkaar zetten we de Blues in Nederland op de kaart.

Wil je ook je steentje bijdragen als vrijwilliger van de Dutch Blues Foundation, kijk dan hiernaast welke taak het beste bij je past en vul het aanmeldformulier in. Dan nemen wij contact met je op.

Dutch Blues Foundation

Onze vrijwilligers Marjo en Marianne bij de loterij (foto: Leo Gabriels)


Dutch Blues Foundation

Onze vrijwilligers Martine en Henk bij de garderobe (foto: Paul Scholman)

Word nu vrijwilliger