Instagram  FaceBook  Twitter  YouTube

AANMELDEN VOOR DE DUTCH BLUES CHALLENGE 2018
Geplaatst op zaterdag 11 november 2017

De Dutch Blues Foundation organiseert ook in 2018 de Dutch Blues Challenge. Er zijn voorrondes in het voorjaar en de finale op zondag 7 oktober 2018, waarin in twee categoriën (bands en solisten/duo's) wordt aangetreden. De bands kunnen een deelname aan de International Blues Challenge (IBC) in Memphis (V.S.) en aan de European Blues Challenge (EBC) in Azoren (Portugal) verdienen.
Een commissie bepaalt welke van de aangemelde acts deelnemen aan de voorrondes Dutch Blues Challenge. Deze bands worden verdeeld over de diverse locaties. De voorrondes resulteren in een finale, waarbij de acts worden beoordeeld door een onafhankelijke jury, die één band en één solo/duo selecteert, die zoals gebruikelijk namens Nederland mee gaan doen aan de International Blues Challenge in Memphis. De band mag daarnaast ook Nederland vertegenwoordigen op de European Blues Challenge 2019 dat plaatsvindt op de Azoren, Portugal.
Bij voldoende aanmeldingen in de categorie solo/duo’s kan besloten worden een aparte voorronde te plannen, waaruit twee acts naar de finale gaan. Het is op dit moment nog niet bekend waar de voorrondes zullen plaatsvinden.

De inschrijving voor de Dutch Blues Challenge 2018 is inmiddels geopend en belangstellenden kunnen zich nog tot 1 januari 2018 aanmelden bij de Dutch Blues Foundation. Lees de procedures en voorwaarden.

Voor aanmelding klik hier

Voor één april 2018 bepaalt de commissie, welke bands mee mogen doen aan de Dutch Blues Challenge 2018.


Bekijk het nieuwsoverzicht