Instagram  FaceBook  Twitter  YouTube

BLUES IN NORTH SEA JAZZ CLUB - TICKETACTIE
Geplaatst op vrijdag 14 maart 2014

Dutch Blues Foundation
Dutch Blues Foundation













Iedereen kent hem als dé voetbalspecialist, maar waar Johan Derksen echt warm van wordt is bluesmuziek. Johan Derksen stelde in samenwerking met de North Sea Jazz Club een lange lievelingslijst met bluesartiesten samen.
De Dutch Blues Foundation verloot 3 x 2 tickets onder haar donateurs. Dit betreffen tickets voor de volgende optredens:
27 mrt - King of The World (albumpresentatie)
29 mrt - Eddy 'The Chief' Clearwater & The Juke Joints
24 mei - Tail Dragger met Fossen & Struijk Band
King of The World ontving in februari jl. in vijf categorieën een Dutch Blues Award 2013. The Juke Joints was Dutch Blues Band van 
2012. Robbert Fossen & Peter Struijk vertegenwoordigden Nederland tijdens de International Blues Challenge in 2013.
Het duo kwam tot de finale bij de beste acht bluesacts van de wereld.
'Het feit dat de radiostations geen blues meer draaien, betekent niet dat deze tijdloze muziek niet meer bestaat. De blues is springlevend en dat gaan we bewijzen in de North Sea Jazz Club in Amsterdam, waar we regelmatig bluesconcerten zullen organiseren', aldus Johan. Net als Johan maakt de Dutch Blues Foundation zich sterk voor het stimuleren van de Nederlandse blues.
16 maart a.s. om 21.00 uur begint de serie onder de naam ‘het lijstje van Johan’ met een optreden van de Preston Shannon Band. Locatie North Sea Jazz Club: Westergasfabriek, Pazzanistraat 1, Amsterdam
Donateurs van de Dutch Blues Foundation die mee willen dingen naar tickets, kunnen vóór 15 mei een mail sturen voor Tail Dragger naar office@dutchbluesfoundation.com, onder vermelding van de datum van het gewenste optreden. Zij krijgen persoonlijk bericht.



Bekijk het nieuwsoverzicht