Instagram  FaceBook  Twitter  YouTube

DEELNEMERS DUTCH BLUES CHALLENGE 2014 BEKEND
Geplaatst op donderdag 26 juni 2014

Dutch Blues Foundation
Dutch Blues Challenge met spannende line-up 
Op zondag 5 oktober wordt in Hotel De Rustende Jager in Nieuw-Vennep de Dutch Blues Challenge gehouden, een jaarlijks evenement waarvan zowel de winnende band als de winnaar in de categorie solo/duo in januari volgend jaar mag deelnemen aan de prestigieuze International Blues Challenge in Memphis. De band mag ook Nederland vertegenwoordigen tijdens de Europese Blues Challenge in Brussel.

De jaarlijks van samenstelling wisselende selectiecommissie van de Dutch Blues Foundation heeft de 39 inzendingen beoordeeld. In de categorie solo/duo nemen Schipper & Landa en Ralph de Jongh deel, terwijl Fat Harry & The Fuzzy Licks, Mariëlla Tirotto & The Blues Federation, Mr. Boogie Woogie, Leif de Leeuw Band, Howlin’ Stone, Guy Smeets Band, AJ & The Wildgrooves en Zippy Leaps in de categorie bands hun beste beentje voorzetten. Bekijk hier het overzicht.
 
De Dutch Blues Challenge start om 15:00 uur. Voorafgaand daaraan wordt vanaf 10:30 uur de Bluesdag gehouden met workshops, masterclass, fototentoonstelling en een Bluesmarkt. 
Bekijk het nieuwsoverzicht