Instagram  FaceBook  Twitter  YouTube

DUTCH BLUES CD AWARD 2018 VOOR BIG BO
Geplaatst op zaterdag 30 maart 2019

Voor deze jaarlijkse Award kunnen Nederlandse bands hun nieuwe CD aanmelden bij de Dutch Blues Foundation (DBF). Ze worden beluisterd en beoordeeld door een jury, bestaande uit presentatoren van blues-radioprogramma’s en bluesrecensenten. Uiteindelijk rollen daar aan het eind van het jaar drie nominaties uit, waarop bluesliefhebbers uit het hele land digitaal kunnen stemmen.
In 2018 ontvingen we 19 CD's. In de top-3 eindigden de Detonics, Big Bo en The Ragtime Rumours. In februari kon er worden gestemd en de CD van Big Bo kreeg uiteindelijk de meeste stemmen van het publiek. Van harte gefeliciteerd Bo.

Dutch Blues Foundation

Arie Verheul, voorzitter van onze Raad van Advies, maakte dit vanmiddag aan boord van het prachtige cruiseschip Salvinia bekend tijdens de Bluescruise 2019 van Blues in Wijk. Bo trad daar met een groot aantal andere bluesmuzikanten op voor zo’n 300 Wijkse bluescruisers. Het is de tweede CD in successie die Bo uitbrengt en die met een Award wordt bekroond. De uitreiking van de Award vindt plaats tijdens de Finale Dutch Blues Challenge 2019 / Bluesdag van de Dutch Blues Foundation op zondag 6 oktober in Nieuw-Vennep.

Dutch Blues Foundation


Dutch Blues Foundation


Bekijk het nieuwsoverzicht