Instagram  FaceBook  Twitter  YouTube

GERRY JUNGEN PRESENTATOR DUTCH BLUES AWARD-UITREIKING
Geplaatst op donderdag 12 februari 2015

Dutch Blues Foundation
De Dutch Blues Foundation is blij te kunnen melden dat Gerry Jungen de Dutch Blues Awards gaat presenteren. Gerry Jungen is bekend als radio presentator van De Blues Box van Arrow Classic Rock Radio en het presenteren van grote live events, zoals Arrow Rock Festival, Moulin Blues Ospel en Serious Blues. Jungen heeft verder gewerkt bij VARA, AVRO, VPRO, NPS en Omroep Flevoland. Al ruim 15 jaar presenteert hij elke week een uur lang De Blues Box op Arrow en dat is voor een bluesprogramma een record op een landelijke zender. Artiesten als Joe Bonamassa waren voor het eerst landelijk te horen in dat radio programma. De juiste man op de juiste plek dus, om de avond van de uitreiking van de Dutch Blues Awards aan elkaar te praten.
Op zaterdag 11 april worden in Best Western Hotel De Rustende Jager in Nieuw-Vennep de winnaars van de Dutch Blues Awards 2014  bekendgemaakt. De uitreiking van de Dutch Blues Awards is een jaarlijks terugkerend evenement van de Dutch Blues Foundation. De awards worden uitgereikt aan artiesten die zich het afgelopen jaar verdienstelijk hebben gemaakt binnen de Nederlandse bluesscene.
Ook worden de CD Award en de Keeping the Blues Alive Award die dag uitgereikt en wordt bekend gemaakt wie wordt toegelaten tot de Dutch Blues Hall of Fame.
Tickets voor dit bluesevenement, waarbij vele genomineerden optreden, zijn verkrijgbaar via deze link.


  Foto: Adriaan Holsappel
 

Bekijk het nieuwsoverzicht