Instagram  FaceBook  Twitter  YouTube

HOODOO MONKS MELDT ZICH AF VOOR FINALE, THE RAGTIME RUMOURS SLOTACT
Geplaatst op maandag 1 oktober 2018

Finalist Hoodoo Monks heeft zich in verband met privéomstandigheden moeten terugtrekken uit de finale van de Dutch Blues Challenge 2018 op zondag 7 oktober.
Voorafgaand aan de Dutch Blues Challenge treedt het de uit Noorwegen afkomstige duo Daniel Eriksen op, 2e geworden tijdens de International Blues Challenge 2018, en wordt de dag afgesloten met een extra optreden van The Ragtime Rumours.
 
The Ragtime Rumours wonnen vorig jaar de finale van de Dutch Blues Challenge en vertegenwoordigden Nederland in Memphis tijdens de International Blues Challenge en in het Noorse Hell tijdens de European Blues Challenge 2018. Hier schreef de band geschiedenis door als eerste Nederlandse band de EBC te winnen.
The Ragtime Rumours laten deze dag zien en horen waarom zij de European Blues Challenge 2018 hebben gewonnen.
 
Dutch Blues Foundation

 
Zondag 7 oktober 2018 organiseert de Dutch Blues Foundation in Hotel De Rustende Jager in Nieuw-Vennep de finale van de Dutch Blues Challenge 2018.
Vijf bands en één duo gaan de uitdaging aan om binnen twintig minuten te laten zien en horen waarom zij op een internationaal podium thuishoren. Een onafhankelijke jury beoordeelt de acts en bepaalt wie Nederland mag vertegenwoordigen in Memphis tijdens de Internationale Blues Challenge eind januari 2019 en bij de European Blues Challenge in april 2019 op de Azoren.
 
Het publiek wordt deze middag op een veelheid van bluesstijlen en uitvoeringen getrakteerd. Van de traditionele blues tot eigentijdse interpretaties, van ingetogen tot dynamisch en publieksgericht en bovendien ook nog voor het eerst met Nederlandstalige bluesmuziek.
 
Bands
  • Hollands Blauw
  • MAARIS
  • Sheewawah
  • The Dynamite Blues Band
  • The MarbleTones
 
Duo
  • Gumbo and the Monk
 
De presentatie van deze middag is in handen van Rob van Elst.
Aanvang: 14.30 uur
Zaal open: 13.45 uur
 
Kaarten voor deze middag ad. € 12,50 (voorverkoop, exc. servicekosten) zijn te bestellen via deze link.
 
Aan de zaal kosten de kaarten € 15,--.Bekijk het nieuwsoverzicht