Instagram  FaceBook  Twitter  YouTube

DUTCH BLUES AWARD UITGEREIKT AAN PASCAL LANSLOTS
Geplaatst op maandag 27 maart 2017

Dutch Blues Foundation
Pascal Lanslots kreeg zaterdag 25 maart in Paradox Tilburg bij het optreden van Phil Bee’s Freedom de Dutch Blues Award 2016 in de categorie Toetsen uitgereikt.
Familie, vrienden, collega’s en fans waren naar Tilburg afgereisd om bij dit heuglijke moment aanwezig te zijn.
Voor aanvang van de tweede set werd Pascal door Janny van Doorn van de Dutch Blues Foundation uitgenodigd om naar het podium te komen. Samen met Pascal werden de prestaties van  het afgelopen jaar nog even doorgenomen met de succesvolle deelname van Phil Bee’s Freedom aan de IBC en de EBC, de vele optredens in binnen- en buitenland met zowel Phil Bee’s Freedom als de John F. Klaver Band, de begeleiding van buitenlandse artiesten op tournee door Europa en de vele andere muzikale projecten waarin Pascal actief is.
Aan Armando Jansen, sinds jaren vriend en collega muzikant, de eer om de Award te overhandigen. Hij memoreerde de diverse settings waarin zij samen hebben gespeeld en waarin hij veel van Pascal geleerd heeft en met dank op terug kijkt. Soms stonden zij lijnrecht tegenover elkaar, maar altijd overwon de vriendschap en de muzikaliteit.
Hierna mocht een trotse en ontroerde Pascal de Award in ontvangst nemen. In zijn dankwoord gaf Pascal aan dat deze waardering hem erg veel deed. Hij bedankte zijn naasten en de vrienden die hem door dik en dun altijd gesteund hebben.
Speciale dank ook voor de Dutch Blues Foundation, die met de organisatie van de Challenge muzikanten veel kansen biedt om op mooie podia te staan.
De Award kreeg een prominente plek op de Hammond en Pascal nam erachter plaats om met een grijns van oor tot oor een weergaloze tweede set in te zetten.
‘Enjoy live, enjoy music’.

Dutch Blues Foundation


Bekijk het nieuwsoverzicht