Instagram  FaceBook  Twitter  YouTube

SENNA BLACK TREKT ZICH TERUG UIT FINALE DUTCH BLUES CHALLENGE 2018
Geplaatst op zaterdag 15 september 2018

Na beoordeling van de 20 ingezonden aanmeldingen konden we in maart 2018 de acht bluesacts bekend maken voor deelname aan de finale van de Dutch Blues Challenge 2018. Zij gaan 7 oktober uitmaken wie Nederland in januari 2019 gaat vertegenwoordigen tijdens de Internationale Blues Challenge in Memphis en later dat jaar in april bij de European Blues Challenge op de Azoren. De finalisten waren: Hollands Blauw, Hoodoo Monks, MAARIS, Senna Black, Sheewawah, The Dynamite Blues Band, The MarbleTones en Gumbo and the Monk.
Onlangs werd echter duidelijk dat er binnen Senna Black de nodige misverstanden waren gerezen mbt hun deelname en heeft de band helaas moeten besluiten zich terug te trekken uit de finale. De Dutch Blues Foundation vindt dit enorm jammer, maar respecteert hun besluit.
Sanne Hoeksma, de zangeres van de band: "Door een contractueel misverstand hebben wij in goed overleg met de organisatie besloten ons terug te trekken uit de finale van de Dutch Blues Challenge. Wij betreuren dit enorm. We wensen alle deelnemers heel veel succes.'
Dutch Blues FoundationBekijk het nieuwsoverzicht