Instagram  FaceBook  Twitter  YouTube

TICKETACTIE VOOR NIEUW BLUESEVENT TROUBLE SOON BE OVER
Geplaatst op vrijdag 21 juni 2013

Een nieuw uniek bluestheater evenement in Nederland, getiteld ‘Trouble Soon Be Over’, vindt plaats van 8 tot en met 11 augustus 2013 aan de Noordveensedijk 1 in Gieten (Drenthe). Donateurs van de Dutch Blues Foundation krijgen een korting van € 2,50 per kaartje. Daarnaast doneert het bluestheater per kaartje nóg € 1,00 aan de Dutch Blues Foundation.


In de theatervoorstelling 'Trouble Soon Be Over' vertelt radiopresentator Marc Stakenburg verhalen over leven en muziek in The Mississippi Delta. Een kleine 100 jaar geleden begon daar de ontwikkeling van de bluesmuziek. Hier ontstond de originele Delta Blues, die aan de wieg heeft gestaan van de huidige popmuziek.
De bezoekers worden in de show meegenomen naar de wortels van de Blues. Naast verhalen en beelden, brengen Nederlandse bluesartiesten de Delta Blues ten gehore in zijn meest pure vorm.
Robbert Fossen, Big Bo, Lefthand Freddy en Boogie B, Herbie and the Guitarguy en Nina Hof spelen nummers van onder andere Charley Patton, Son House, Robert Johnson, Skip James, Leadbelly en Big Bill Broonzy.
De Dutch Blues Foundation is een stichting die talentvolle muzikanten een podium biedt, zorg draagt voor erkenning van bluesmuzikanten en een bijdrage levert aan de bekendheid van de Blues in Nederland. Zij doet dit onder andere door het jaarlijks organiseren van de Dutch Blues Challenge en het jaarlijks uitreiken van Dutch Blues Awards. De Dutch Blues Foundation waardeert nieuwe initiatieven, zoals het bluestheater ‘Trouble Soon Be Over’.
Kaarten zijn te bestellen via de website www.deruitermuziek.nl. Op deze site is tevens meer informatie te vinden over de theatervoorstelling.


Bekijk het nieuwsoverzicht