Instagram  FaceBook  Twitter  YouTube

PUBLIEKS AWARD 2023 VOOR RICHARD VAN BERGEN
Geplaatst op maandag 11 september 2023

Richard van Bergen uitverkoren tot populairste bluesmuzikant van Nederland. 


Zondag 10 sept werd in Bluescentrum Rotterdam bekendgemaakt dat Richard van Bergen de winnaar is geworden van de Publieks Award. Het is één van de zes Awards die we dit jaar uitreiken. Heel Blues Nederland kon een stem uitbrengen op de muzikant of band die zij het best, het leukst en/of het meest swingend vindt. De Award wordt op zondag 8 oktober aan hem uitgereikt in Hotel de Rustende Jager te Nieuw-Vennep. Tickets bestel je hier

Bluesgitarist en zanger Richard van Bergen timmert al jaren met diverse bluesformaties aan de weg en is uitgegroeid tot één van de allerbeste bluesgitaristen van Nederland. Alom gewaardeerd door publiek en collega-muzikanten. Een meer dan verdiende Award voor dit geweldig mooie bescheiden mens. 

Met de Dutch Blues Awards geeft de Dutch Blues Foundation waardering aan mensen die een belangrijke bijdrage leveren aan de Blues in Nederland. Afgelopen jaren zetten we daarmee een kleine 100-tal bands, muzikanten, personen en organisaties in het zonnetje. Helaas leverde dit in de Corona-periode de nodige beperkingen op, maar gelukkig ligt dit achter ons en pakken we de draad vanaf dit jaar weer op. Zondag 8 oktober reiken we de Awards uit tijdens de Dutch Blues Challenge in Nieuw-Vennep. Kaarten zijn te verkrijgen via deze link.


Dutch Blues FoundationBekijk het nieuwsoverzicht