Instagram  FaceBook  Twitter  YouTube

VIJF JAAR TERUGKIJKEN PROMOTIE DUTCH BLUES

De Dutch Blues Foundation heeft ter ere van het vijfjarig jubileum van de Dutch Blues Foundation een e-book gemaakt. Wij laten zien wat we in dit eerste lustrum bereikt hebben. Het wordt tevens opgedragen als dank aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het promoten van de Blues: vrijwilligers, bluesmuzikanten, promotors, donateurs, businesspartners, vrienden, publiek en bezoekers van live-optredens en onze evenementen en allen die de Dutch Blues Foundation steunen. 
 

Dutch Blues Foundation 2011 tot 2016

Het e-book geeft een sfeerbeeld van de evenementen van de Dutch Blues Foundation van 2011 tot 2016. Het bevat een beeldend overzicht van de uitreikingen van de jaarlijkse Dutch Blues Awards en de bluesdagen met als belangrijkste onderdeel de Dutch Blues Challenge. Het plezier van de muzikanten en bezoekers spat van de digitale pagina’s en geeft de waardering weer voor de prestaties van het vele Nederlandse bluestalent.

Als Dutch Blues Foundation kijken wij met trots terug op wat wij de afgelopen jaren (tot 2016) hebben neergezet. De Blues in Nederland leeft en is van hoge kwaliteit. De Nederlandse Blues in het buitenland staat goed op de kaart. Toekomstplannen en dromen zijn er genoeg en de nieuwe koers is ingezet om de Blues levend te houden. Dutch Blues Foundation