FaceBook  Twitter  YouTube

RAAD VAN ADVIES

Het bestuur van de DBF wordt geadviseerd door de Raad van Advies. De Raad van Advies is een door het bestuur geselecteerde groep van minimaal vier mensen met kennis van blues in Nederland. De Raad van Advies adviseert het bestuur van de DBF omtrent allerlei blues gerelateerde zaken en de leden zijn als het ware de ogen en oren van de Dutch Blues Foundation.
Leden hebben verschillende achtergronden, zoals journalisten, fotografen, radiomakers, musici of organisatoren.
De Raad van Advies kan wisselen van samenstelling. Het bestuur bepaalt de toelating en samenstelling van de groep. De leden van de Raad van Advies kunnen geen deel uitmaken van het bestuur. Uit hun midden wordt een voorzitter aangewezen.

Taakomschrijving

  • Beschikbaar voor een periode van twee jaar
  • Kennis en ervaring op bluesgebied, weten wat er leeft in de blueswereld, hart voor de blues
  • Regelmatig bluesfestivals en live-optredens bezoeken
  • Twee keer per jaar een vergadering op locatie
  • Tussendoor e-mailcontact over lopende zaken
  • Eventuele deelname aan commissie Dutch Blues Awards of commissie Dutch Blues Challenge (zie taakomschrijving aldaar)
  • Gevraagd of ongevraagd adviseren van het bestuur met betrekking tot de volgende zaken: gevoerd en toekomstig DBF-beleid, suggesties voor de inhoud van het programma van de Bluesdag en voor juryleden, voordragen en advies over toelatingen tot de Dutch Blues Hall of Fame Award en de Keeping the Blues Alive Award.

Aanmelden

Heb je interesse en denk je een zinvolle bijdrage te kunnen leveren al lid van de Raad van Advies, reageer dan door middel van het Aanmeldformulier.

Bekijk op deze pagina wie in de Raad van Advies zitten.


Word nu vrijwilliger