Instagram  FaceBook  Twitter  YouTube

RAAD VAN ADVIES OF KLANKBORDGROEP

Het bestuur van de Dutch Blues Foundation wordt geadviseerd door de Raad van Advies. De Raad van Advies is een door het bestuur geselecteerde groep van minimaal vier mensen met kennis van blues in Nederland. De Raad van Advies adviseert het bestuur van de DBF omtrent allerlei blues gerelateerde zaken en de leden zijn als het ware de ogen en oren van de Dutch Blues Foundation.
Leden hebben verschillende achtergronden, zoals journalisten, fotografen, radiomakers, musici of organisatoren.
De Raad van Advies kan wisselen van samenstelling. Het bestuur bepaalt de toelating en samenstelling van de groep. De leden van de Raad van Advies kunnen geen deel uitmaken van het bestuur. Uit hun midden wordt een voorzitter aangewezen.

Taakomschrijving

  • Beschikbaar voor een periode van twee jaar
  • Kennis en ervaring op bluesgebied, weten wat er leeft in de blueswereld, hart voor de blues
  • Regelmatig bluesfestivals en live-optredens bezoeken
  • Een tot twee keer per jaar een vergadering op een locatie centraal in het land
  • Tussendoor e-mailcontact over lopende zaken
  • Eventuele deelname aan commissie Dutch Blues Challenge (zie taakomschrijving aldaar)
  • Gevraagd of ongevraagd adviseren van het bestuur met betrekking tot de volgende zaken: gevoerd en toekomstig DBF-beleid,  voordragen en advies over toelatingen tot de Dutch Blues Hall of Fame Award, de Keeping the Blues Alive Award en de Bijzondere Prestatie Award.
 
Aanmelden

Heb je interesse en denk je een zinvolle bijdrage te kunnen leveren als lid van de Raad van Advies, reageer dan door middel van het Aanmeldformulier.

Bekijk op deze pagina wie in de Raad van Advies zitten.De Dutch Blues Foundation zet sinds 2017 bij nieuwe projecten een klankbordgroep in. Deze klankbordgroep bestaat uit muzikanten en betrokkenen uit de bluesscene en hun mening is van grote meerwaarde. Zij geven feedback op nieuwe plannen, waardoor er een breed draagvlak ontstaat en plannen worden aangescherpt voordat ze ten uitvoer worden gebracht. Lijkt het jou leuk om mee te denken, samen met anderen te brainstormen of te reageren op bepaalde ontwikkelingen of projecten, dan ziet de Dutch Blues Foundation jou graag meedoen aan één van de volgende klankbordsessies.
 
Aanmelding

Heb je interesse en denk je een zinvolle bijdrage te kunnen leveren als klankbordlid voor de DBF, reageer dan door middel van het Aanmeldformulier dan nemen we contact met je op als er weer een klankbordsessie in de planning staat. 

Dutch Blues Foundation


Meeting Bestuur en Raad van Advies 2015. (foto: Leo Gabriels)Word nu vrijwilliger