Instagram  FaceBook  Twitter  YouTube

BIJDRAGE AAN HET WERVEN VAN FONDSEN, SUBSIDIES, DONATEURS, SPONSORS

De Dutch Blues Foundation zoekt vrijwilligers voor het werven van financiële middelen ter ondersteuning van haar organisatiedoelen.

Heb jij hart voor de blues en wil je jouw expertise op het gebied van fondsenwerving, subsidie-aanvragen en/of werving van donateurs en sponsoren hiervoor inzetten, dan nodigt de Dutch Blues Foundation je van harte uit om te reageren.
Je vindt het een uitdaging om ervoor te zorgen dat de Dutch Blues Foundation haar huidige inkomsten kan behouden en/of nieuwe inkomsten kan genereren zodat de Dutch Blues Foundation een belangrijke bijdrage kan blijven leveren aan de promotie van de bluesmuziek in Nederland.
Je wordt bij deze werkzaamheden ondersteund door het bestuur van de Dutch Blues Foundation.

Taakomschrijving
  • Ondersteunen van het bestuur bij het opstellen van een jaarplan en stappenplan fondsenwerving
  • Bedenken, plannen en uitvoeren van fondsenwervingsactiviteiten
  • Onderhouden en uitbreiden van contacten met fondsen, sponsoren, donateurs en anderen die (kunnen) bijdragen aan de financiering van de activiteiten van de Dutch Blues Foundation
  • Aanvragen van subsidies en fondsen
  • Zorgdragen voor de financiële afhandeling van de subsidies en fondsen

Aanmelden
Heb je overtuigingskracht, kennis van zaken, ben je gemotiveerd en heb je hart voor de blues, dan nodigt de Dutch Blues Foundation je uit om te reageren door middel van het aanmeldformulier.Word nu vrijwilliger